Lucia Radu-Simota

Antreprenor, Trainer, Grafician, Mama


Sunt Lucia Radu-Simota, mama, trainer, grafician si antreprenor, cu experienta de 10 ani in dezvoltarea de programe de educatie nonformala pentru adulti si copii, in domenii precum managementul de proiect, arta digitala, competente digitale de utilizare calculator si internet, formare de formatori si antreprenoriat.

De cand am devenit mama am inceput sa simt mult mai profund diferentele existente intre nevoile si dorintele copiilor si oferta educationala existenta pe piata, atat cu privire la continut, cat si cu privire la metode.

Astfel, dezvolt acum programe educationale pentru copii, menite sa ii ajute sa faca conexiunile intre notiunile predate in scoala si realitatea de zi cu zi, intre dorinte, asteptari, nevoi si posibilitati reale, pentru a ii pregati pentru viata.

Scriu cu pasiune pe mamicaautentica.wordpress.com despre realitatile vietii de mama, de femeie, despre copii si despre tot ceea ce ma pasioneaza si cred ca ar fi util si pentru altii, si, dupa cum vedeti, sunt foarte ancorata in realitate, intrucat consider ca numai intelegand realitatea, o putem transforma in vis.


Antreprenoriat
Illustrator
Photoshop
Curaj

Dan Radu-Simota

System Architect, Software developer


Ma numesc Dan Radu-Simota si iubesc cu pasiune matematica, fizica si informatica. Primul program pe calculator l-am scris in clasa a V-a multumita profesoarei de informatica, care ne-a spus ca daca mai vrem sa ne jucam trebuie sa invatam sa ne facem singuri jocurile.

Matematica si fizica le-am invatat de la tatal meu care mi le-a prezentat intotdeauna intr-o forma de joaca. De aici am invatat ca intodeauna conteaza mai mult prezentarea informatiilor in idei simple, inteligibile si sunt mult mai importante conexiunile logice decat invatatul pe de rost.

Am peste 13 de ani de predare a infromaticii de la copii mici pana adulti si in momentul actual sunt programator si inginer de sisteme informatice, practic aikido si imi place foarte mult sa merg pe munte.

Cred cu pasiune ca visatorii sunt cei care imping limitele lumii cat mai departe, simt ca nu exista nu pot - ci doar nu am descoperit inca cum.


Programare
Curiozitate
Matematica
Fizica